Novi brend za njegu kose na hrvatskom tržištu

U showroomu Bahlen Beauty, distributera vrhunskih proizvoda za njegu kose, kože i tijela, predstavljen je inovativan australski brend “evo”.

Evo proizvode za kosu predstavio je Michael Bacon – evo menadžer za Europu, a kreativne i uzbudljive evo frizure Jules Tognini – međunarodni ambasador evo brenda i tri godine zaredom najbolji frizer u Australiji. Evo proizvodi distribuiraju se samo kroz najbolje frizerske salone, a isti proizvodi su namijenjeni i profesionalnoj i kućnoj upotrebi. Luksuzan asortiman proizvoda za njegu kose od 36 proizvoda cjelovita je linija nezaobilaznih proizvoda za njegu kose.

Evo također nudi inovativne profesionalne alate koji čine vaš život mrvicu lakšim kao primjerice Evo Mister Fantastic bungee gumice za kosu. Činiti svijet ljepšim mjestom zadatak je asortimana Evo Fabuloso i Evo Fabuloso ProTM. Njegovih sedam nijansi između kojih možete birati tretiraju vašu kosu do hranjivog, instantnog koloritnog boosta.

Ono što ovaj brend izdvaja od ostalih svakako su odlične kampanje koje privlače pažnju i nasmijavaju svojim porukama. Isto tako, svaki evo proizvod redovito nosi komičnu poruku uz koji ćete odlično započeti ili završiti svoj dan, uz kvalitetnu njegu.

Proizvodi Evo distribuiraju se isključivo preko najboljih salona i ne sadrže sulfate, paraben, dietanolamin, trietanolamin i propilen glikol – proizvode koji omogućuju profesionalne rezultate, a istovremeno ne štete okolišu. Evo ne demonizira ove sastojke kako bi se razlikovao već ih je odlučio ne koristiti kako bi se odgovornije odnosili prema okolišu.