Novi Superfood proizvodi

Pogodno za vegane, te kao i svi ELEMIS proizvodi- „cruelty free“.

U novoj godini ELEMIS donosi novitete iz SUPERFOOD linije.  U nastavku detaljnije pročitajte o Vašim novim omiljenim proizvodima.

Superfood Kefir-Tea Mist

Hidratantna maglica za lice, za sve tipove kože

 

POGODNOSTI:  hrani, hidratizira, odličan primer

 

Nahranite svoju kožu sa ovom super-hidratantnom 4-u-1 tretmanskom maglicom, sa snagom antioksidansa iz super-namirnica kao što su ekstrakt Rooibos čaja. Ferment kefira dobiven iz soje umiruje i posvjetljuje ten. Organska aloe vera, kokosova voda i prirodni prebiotik balansiraju kožu, ostavljaju ju hidratiziranom za svjež i blistav ten.

ZAŠTO KORISTITI OVAJ PROIZVOD?

Ovaj multifunkcionalan tretman tonira i priprema kožu za daljnju njegu. Djeluje hidratantno i umiruje kožu. Također se koristi kako bi zaključao make up i za revitalizaciju kože kroz dan

Kako koristiti?

Zatvorite oči i raspršite maglicu direktno na lice.

 

Koristiti ujutro i navečer kao toner, primer, i „setting spray“, ili tokom dana kao hidratantnu maglicu.

Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator

Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator

Nježni piling bogat antioksidansima

POGODNOSTI: hrani, polira, revitalizira

 

Piling teksture želea za lice koji revitalizira, bogat antioksidansima iz voća, nježno polira kožu za gladak, mekan i hidratiziran ten.

Ovaj hranjivi piling bogat je antioksidansima iz „super hrane“, uključujući nordijsku borovnicu i crni čaj za kožu zdravog izgleda. Formulirano je sa česticama crnog ribiza iz održivog uzgoja za nježan, ali efikasan piling. Prebiotik, prirodno dobiven od šećera, pomaže održati balans u mikroflori kože.

Kako koristiti?

Odstranite nakupine mrtvih stanica koje kožu čine beživotnom i bez sjaja uz pomoć ovog nježnog pilinga. Hidratantna, glicerinska baza ostavlja kožu mekom i glatkom, bez isušivanja. Umasirati piling na vlažno lice te dodajući vode transformirajte ovaj hranjivi žele gel u mliječni piling za još bogatiju eksfolijaciju.

Superfood Vital Veggie Mask

Hranjiva Veggie maska sa prebiotikom

POGODNOSTI: hrani, hidratizira, posvjetljuje

 

Nahranite svoju kožu zelenim poslasticama koje sadrži ova tretmanska maska koja hrani, zaglađuje i posvjetljava kako bi Vaša koža ostala blistava. Zaboravite na beživotan ten i suhoću u samo 10 minuta s ovom hidratantnom maskom inspiriranom smoothie napitcima. Bogata nutrijentima iz Super-zelenih-namirnica i voćnim kiselinama koje pružaju blistavost, te nevjerojatnu mekoću i zaglađenost tena.

Kako koristiti ovaj proizvod?

Vitamin C i kiseline marakuje nježno poliraju mrtve stanice kože, zaglađuju i posvjetljuju, dok avokado i chia sjemenke koje su bogate omegama podržavaju hidratantnu barijeru kože. Pšenična trava, kelj i ekstrakt koprive, bogati su klorofilom, amino kiselinama, mineralima i vitaminima te ostavljau kožu hidratiziranom sa svježim, blistavim izgledom. Također prirodni prebiotik dobiven iz šećera održava balans mikroflore kože.

Masku koristiti 1-2 puta tjedno, na očišćenoj, suhoj koži, ostaviti da djeluje 10 minuta, zatim odstraniti vlažnim ručnikom.

Superfood Berry Boost Mask

Prebiotik maska s bobicama za pročišćavanje

 

POGODNOSTI: matira, balansira, čisti kožu

Maska za pročišćavanje inspirirana smoothie napitcima u sebi sadrži brazilsku ljubičastu glinu i kompleks Super-Bobica koje su bogate omegama te balansiraju i matiraju T-zonu.

Uravnotežite višak sebuma u 10 minuta sa ovom smoothie, Vegan Friendly maskom za matiranje. 

 

ZAŠTO KORISTITI?

Brazilska ljubičasta maska izvlači nečistoće dok nježno polira čineći ten glatkim i uravnoteženim. Kompleks „Super-Bobica“ ostavlja kožu zdravom i hidratiziranom. Dodatno, prebiotik, koji je prirodno dobiven iz šećera, pomaže održati balans u mikroflori kože kako bi izgledala zdravije i mlađe.

Koristiti do 2 puta tjedno. Na očišćenu kožu nanesti u bogatijem sloju i ostaviti 10 minuta, zatim odstraniti. Nastaviti sa toniranjem i završnom njegom.