Iako se mnogi kunu da imaju tekući puder koji je kao druga koža, ovaj je ipak najbolji u toj kategoriji

Uvijek sam u potrazi za laganim tekućim puderom koji će tek ujednačiti ten i djelovati poput druge kože. No Makeup brenda Perricone MD je sve to

Jako mi je važno da tekući puder koji koristim ne bude mastan i težak, te da ne ostavlja efekt maske na licu. Kada je u pitanju šminka vodim se onom da je manje više, a s obzirom na to da imam zahvalan ten, nije mi potrebno ono što često nazivamo – žbukanje. Američki brend Perricone MD osnovao je dr. Nicholas Perricone, poznati američki liječnik koji već godinama ima popularnu kliniku smještenu na njujorškoj Petoj aveniji. Pri razvijanju vlastitog brenda vodio se žestokim otporom prema botoksu i malim zahvatima, te naglasak stavio na zdravu prehranu i borbi protiv starenja na prirodniji način.

TEKUĆI PUDER PERRICONE MD NO MAKEUP

Osim preparativne, razvio je i linije dekorativne kozmetike, a jedna od njih je ona koja nosi naziv No Makeup. Posebno me zainteresirala zbog gore navedenog pa sam isprobala lagani tekući puder sa zaštitnim faktorom 30. Radi se o puderu koji je dostupan u 8 nijansi, ima laganu prikrivenost te lica ostavlja sjajnim i svježim. Poseban je iz nekoliko razloga, a jedan je sigurno taj što u sebi ima neuropeptide i ekstrakt cvijeta tratinčice kako bi vidljivo izgladio bore, izjednačio eventualne tamne mrlje te ujednačio ten.

Nanosi se poput svakog drugog pudera, ugodne je teksture i nema nikakav miris. Može se nanositi prstom ili sintetičkim kistovina za nanošenje, a najbolje je što ne osjećate da ga nosite na koži. Ima svjetlucave čestice pa koža s njim izgleda zdravo i svježe te mu je potrebno dodati tek malo rumenila. Ja sam oduševljena, a ovaj brend već više od godinu dana možete nabaviti i kod nas u prodajnim mjestima Farmacia i zagrebačkom Clan Store-u u Frankopanskoj.