O nama

Kroz godine, BAHLEN BEAUTY, privatna kompanija, uspješno upoznaje kvalitetne brendove kroz cijelu regiju. Ulažemo u dugoročni razvitak i uspjeh odabranih brendova, a naše razumijevanje brendova inspiracija je pretočena u sigurno stjecanje potrošača, koji za uzvrat održavaju i poboljšavaju vrijednost brenda.

Naša filozifija je kreirati predivnu kombinaciju luksuznih brendova za naše potrošače. Vođeni strašću, naš tim suočava se sa izazovima industrije jasne svrhe; kontinuirana inspiracija potrošača.

Svaki dan,  težimo kreiranju ekskluzivnog doživljaja za klijente, razvijajući ekskluzivni, raznovrsni portfelj  koji transformira i obogaćuje lifestyle.

Brendovi visoke kvalitete

Pitaj naše stručnjake

Maja Bokun

make up

Svoj beauty put je počela tako da je završila talijansku školu Callegari, smjer vizažist. Zbog ljubavi prema kozmetici stalno nadograđuje znanja tako da ima diplome za edukatora za nekoliko svjetskih brendova, prekvalificirala se za wellness terapeuta na Arimedu, te je dugogodišnjim iskustvom postala “stručnjak za kožu” od skin care-a do završnog prekrasnog make-upa koji joj je strast. Jako voli svoj posao te se uvijek okružuje ljudima iz tog područja s kojima traži nova znanja i izazove. U slobodno vrijeme voli biti aktivna pa tako pilates kombinira s trčanjem. Opušta je boravak u prirodi i odlasci u saune.

 

Anamarija

skin care

Kožmetičarka na poziciji edukatora, završila je srednju školu za kozmetičara u Splitu. Nakon srednje škole se većinski usavršavala u raznim masažama tijela i lica. Također je odrađivala profesionalna šminkanja za posebne prigode kao što su mature, krizme i vjenčanja. U svojoj struci je najviše interesiraju tretmani spa prirode te tretmani koji se bave estetikom lica, bila to njega i zdravlje kože ili dekorativna kožmetika. U svoje slobodno vrijeme voli ugurati što više druženja i aktivnosti sa prijateljima, ali također uživa u vlastitom društvu, dobroj glazbi i ukusnoj hrani.

Krešimira Rovinščanec

hair care

U poslu je već 25 godina. Nakon završene srednje škole 17 godina je radila u Estetic Uvema Dessange frizerskom salonu gdje je licencirana za frizera stilista od stručnog tima Dessange. Nakon dugogodišnjeg iskustva i pohađanja raznih frizerskih edukacija, otvara svoj salon koji posluje sada već pet godina. Uz razne edukacije koje radi za privatnu školu, Krešimira je edukator za naše brendove Keratherapy i Trueplex. Slobodno vrijeme provodi s obitelji, a sport kojim se bavi u slobodno vrijeme je airsoft. Obožava mačke. 

 

Lucija

retail

Završila Ekonomski fakultet, specijalizirana za poslovanje u turizmu. Kao dijete se zaljubila u dekorativnu kozmetiku, a njena strast s vremenom je prerasla na cijelu beauty industriju. Ona je zadužena za maloprodaju i suradnju s najboljim beauty web shop-ovima u Hrvatskoj. Osim toga, ona je desna ruka naše izvršne direktorice kod svih poslovnih procesa koji uključuju uvoz, izvor i distribuciju. Kada ne radi, voli provoditi svoje vrijeme na otvorenom, putovati i isprobavati najnovije trendove iz svijeta ljepote.

Kontaktirajte
nas

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku